Przepis na Omichrupkę
(Według nowej receptury)
Składniki:
1. Miód
2. Parówka Omi
3. Chod Dok
4. Pryskanka masłowa (Woda z masłem)
Wykonajmy!
Na talerz kładziemy Chod Doka. Następnie zalewamy go pryskanką masłową. Na pryskankę nalewamy kilka litrów miodu. Miód znowu zalewamy pryskanką. Zamykamy Chod Doka i kładziemy parówkę wydawnictwa Omi (Specjalną parówkę naelektryzowaną omichrupkami).
Tak kończymy.
Czemu nie ma banana :(
OdpowiedzUsuńFajnie jest, tylko miło by było jakbyś narysował/zrobił zdjęcie co to jest Chod Dok i jak wygląda Omichrupka po zrobieniu :)
I skoro to jest Omichrupka to powinna "chrupać" jak sama nazwa wskazuje. A ona nie ma nic chrupiącego w sobie :/
No bo żeby zachęcić ludzi do wejścia tutaj, powinieneś wstawić jako obrazek olbrzymią, soczystą, chrupiącą Omichrupkę, a obok olbrzymiego, słodkiego i wygłodniałego Omisia.
OdpowiedzUsuńA tak to do przepisu na Omichrupkę dałeś jakiegoś liścia. Możnaby pomyśleć że Omichrupka to ten liść.
to o tej "Akcji przyroda" powinieneś dać na końcu, bo przecież na samym początku wstawia się na blogu treść zgodną z tematem posta :)
OdpowiedzUsuńNo, teraz dużo lepiej :)
OdpowiedzUsuń